kleven-gard

På Kleven Gård får du ikke enten eller, men både og.

En sniktitt på boligene

Det skjer mye spennende i arbeidet med Kleven Gård, og vi ønsker å gi dere en liten oppdatering direkte fra tegnerommet. Her er en liten sniktitt på de første 3D-tegning, som viser hvordan planløsning og ett av interiørkonseptene kan bli seende ut til et av rekkehusene. Detaljene er ikke landet enda – men vi synes det begynner å se veldig bra ut.

Tegninger

Alle plantegninger er  på plass, og vi er veldig fornøyd med variasjonen i planløsningene og innholdet i boligen. Her er skisser fra arkitekt på det minste rekkehuset. Disse boligene vil være på ca 130 kvm over to etasjer med tre soverom, to fullverdige bad samt vakserom og gjestetoalett. Utomhus vil det bli private forhager med sittegrupper ut mot fellesarealet i midten. Det blir boder til sykkel og annet sportsutstyr ved inngangen og det vil være boder i garasjekjeller. 

Det vil være stor variasjon i boliger, med syv forskjellige boligtyper fra ca. 130 kvm til ca. 190 kvm. Det vil komme rekkehus på 2 etasjer, 3 etasjer med og ute takterrasse og store tomannsboliger.  Samtlige boliger vil få flotte arealer utomhus, gode boder ved boligen og i garasjekjeller.  

Du kan også nå dykke i prosjektets landskapsplan fra rammesøknaden, som vi sendte inn i midten av mai.

Prosjekt og beliggenhet

Skjermet og tilbaketrukket i et attraktivt og veletablert boligområde på Bekkestua i Bærum, utvikles et nytt og moderne nabolag på historisk grunn. I stedet for å rive det gamle, bevarer vi det vi kan, samtidig som vi tilrettelegger for det nye som kommer. For sånn er det på Kleven Gård – ikke enten eller, men både og. 

Her bor du nemlig både tilbaketrukket i et idyllisk og familievennlig område og i umiddelbar nærhet til Bekkestua sentrum med gode kollektivmuligheter. Med nærhet til fritidsaktiviteter og til jobb. I en moderne bolig med gode kvaliteter og spennende arkitektur. Et godt nabolag med muligheter for den eventyrlystne, men også å trekke seg tilbake om man ønsker det.  

I Bekkestua sentrum, bare en 5 minutters spasertur unna har du alt du trenger og mer: Dagligvare, kafé, restauranter, treningssenter og shopping. Bærumsmarka er full av turmuligheter for store og små, og badeplassene i nærheten er flere. Langrenn, aking eller slalåm på vinterstid, fisketur, golf og hagelek på sommertid. Mulighetene er mange, og på Kleven Gård er valget ditt. 

– Kleven Gård, kommer for salg.

 

Skriv en beskjed (ikke påkrevd)

Les mer her om hvordan Ferd AS og Nordvik behandler personopplysningene dine. 

Fremdrift

Følg med på hva som skjer i prosjektet.

 • Reguleringsplan vedtatt

  Mars 2022

 • Avholdt medvirkning nabolagstreff

  September 2022

 • Avholdt medvirkning boliginteressenter

  April 2023

 • Innsendelse rammesøknad

  Mai 2023

 • Utsendelse av salgsmateriell

  2024

 • Planlagt
  salgsstart

  2024

Boligprosjektet

Unike rekkehus, eneboliger og tomannsboliger.

Kleven Gård blir et unikt nabolag der gammelt møter nytt. Av prosjektets 39 boliger, er to allerede reist. De historiske gårdshusene på tomten skal nemlig bevares og restaureres. De resterende boligene blir moderne rekkehus og tomannsboliger, med elementer fra det historiske gårdstunet.

Den originale låven skal bevares og restaureres. Hva vi skal fylle låven med vet vi ikke enda, men vi vet at vi ønsker å fylle den med menignsfylt innhold for beboere og nabolag.  Vi har avholdt flere medvirkningsprosesser hvor vi har fått inn gode innspill fra dere som interesenter. Vi er sikre på at vi vil utvikle det beste tilbudet i den unike låven.

- Estimert salgsstart i 2024

Vi som står bak
Kleven Gård

Vi mener boliger burde utvikles for hånd, og ikke på samlebånd

På Kleven Gård tror vi ikke på Copy-paste og autopilot. Kleven gård blir derfor skreddersydd og utformet for å ivareta området, fortiden og fremtiden. Vi er mennesker som utvikler for mennesker.

Kvaliteten i arkitekturen skal stå ut fordi vi forstår kravene fremtiden stiller. Fleksible planløsninger fordi behovene til de som skal bo her endrer seg over tid. Uteområder med tun, grønne samlingspunkter og felles lokaler fordi det er sånn det bør være.  Bygget med respekt for det som var før, og det som er rundt.

Å utvikle Kleven Gård krever samarbeid og kloke hoder. For å sikre et helhetlig uttrykk jobber utvikler, arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter sammen, om det som skal bli Bekkestuas nye nabolag.

Kleven Gård utvikles av Ferd Eiendom. Prosjektet tegnes av Vigsnæs+Kosberg++. Grindaker er valgt landskapsarkitekt og Paulsen&Nilsen er interiørarkitekt. Sammen er vi sikre på at vil skape et fantastisk sted å bo, vokse opp og leve.

Kleivveien 22, 1356 Bekkestua

Beregn reisetid

Prøv reisetidskalkulatoren for å se hvor lang tid det tar å reise hit fra ditt utgangspunkt, med ulike transportmidler

Kontakt megler

Jan Petter Solberg Hansen

Daglig leder / Eiendomsmegler
906 56 346
j.hansen@nordvikbolig.no

Tobias Due

Eiendomsmegler MNEF / Partner
900 56 220
t.due@nordvikbolig.no